Octagon. Bankmaffia. Ergere criminelen die ons, omdat ze zelf ziek zijn, van ALLES ontnemen.

Uw aangifte bij de politie PL2000210215302644928

Danny Nuberg. Bankiers staan georcherstreerd boven de wet en zijn vrienden van Ed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meldformulier | politie.nl Ceelen

Uw aangifte bij de politie PL2000210215302644928

Voor mijn kinderen als ik er niet meer ben.

Als er nooit meer een morgen zal zijn en de zon viel in slaap met de maan.

Ik heb al jaren het besef dat ik mogelijk nog maar een dag zal bestaan.

Ik mocht en mag er niet zijn.

Opa en papa staan boven elke wet.

Als in simultaan schaken wordt ik door clowns zoals in de film uitgelegd

Steeds opnieuw PAT gezet.

Mamma is vogelvrij, rechteloos. Opa’s vrienden breken mama’s kunnen, vrienden en conditie,

Want de bank waarvoor opa werkte, betaalt politie en justitie.

 

Lieve Nikki, Mart en Madelief,

Jullie waren, zijn en blijven degenen voor wie ik leef, ik heb jullie lief.

Freemasonry betreft het middels georganiseerde misdaad uitoefenen van slavernij.

Ik mag niet bestaan, opa’s satanische vriendenkring is handelend met voorkennis,

Al sinds 2013 mama’s dief.

Sinds eeuwen bepalen dezelfde families wie het recht op leven behoudt,

Ik, Trudi Verstegen hoor daar niet bij

Ik deed letterlijk alles en meer om jullie liefde, geborgenheid veiligheid en toekomstmuziek te kunnen blijven bieden.

En dat jullie, zoals met mij gebeurt, géén absurd onrecht zal geschieden.

Mama’s leven op aarde mag niet. Mama mag geen mama zijn.

Ik moet bloeden. Men wenst mij doodgemarteld, Onderhuids, stiekem, laf – niet simpelweg in koelen bloeden.

Omdat ik niet langer slaaf wenste te zijn

Ik wenste niet mee te werken aan het berokkenen van andermans pijn

En nu door opgedane kennis sinds 2013 dankzij extreem satanisch machtsmisbruik

Achter de verschrikkelijke waarheid kwam verscholen vanachter een gedateerd troebel Sealskin-douchegordijn.

 

Octagon, de banksters, de allergrootste GANGSTERS Oftewel de Deep State bankmaffia maakt echte liefde en elk geluk voor ons allen kapot

Men acht zichzelf boven wetten en regels en dunkt zichzelf boven wetten en regels, Satanisme praktiserend, kinderen offerend en misdrijven vergoelijkend voor hun “God”

Herinner mij zoals ik was.

Toen ik lekker voor jullie kookte,

Of gezellig de openhaard opstookte.

Denk aan toen ik jullie voorlas.

Voor het slapengaan steeds vertelde dat ik zoveel van jullie hield “Van hier tot aan de maan, en dan via alle sterretjes en Mars, Jupiter, Saturnus, Unranus, Neptunus, Pluto, Venus, Mercurius naar de zon en dan weer helemaal terug naar aarde via de maan. ZOOOOOVEEL houd ik van jou”.

 

Liefst zou ik morgen nog met jullie drieën om jullie levende hel op aarde

te besparen, de wereld gaan bezeilen of naar een onbewoond eiland gaan.

Helaas liet niemand mijn moederschap in haar waarde.

 

Opa heeft met zijn vrijmetselaars (maçons) en bankmaffiavrienden, iedereen in zijn macht. Ook rechters, politici, burgemeesters, makelaars, notarissen, dekens, advocaten, dieven van echte liefde, at their service. Voor hun absolute macht.

Al toonde ik elke leugen, misdaad en fraude aan in rechtspraak of gegrond verklaarde klacht. Opa en papa heten Splinter. Voor hun familie bestond geen armoede noch hongerwinter.

Ze behoren, net als Silke van Puijenbroek, Danny Nuberg en Theo Ceelen tot de families die elkaars misdaad tegen de mensheid sinds eeuwen goedpraten.

Die net als in de eerdere oorlogen gedoogd samengeschoolde misdaad tegen de mensheid mogen begaan,

En al mama’s recht en kunnen ontnamen inclusief mijn recht op bestaan.

Mannen die vrouwen haten.

 

Families die echt licht; echte liefde niet kunnen uitstaan. Alles wat papa mij wenste in jullie bijzijn, Armoede, driehoog-achter en de goot.

Enig bestaansrecht voor mij beloofde hij niet te laten zijn.

“Als ik jou niet als mijn slavin mag houden, maak ik je klein”

Het enige wat mij word gegund, door opa, net als zijn maçons-vrienden boven elke wet staat, die het sinds 1999 al op zijn zoons eeuwige slaaf zullen zijn had gemunt Elke fraude en elke misdaad gedoogd begaat

Is mijn dood.

IK ZAL ALTIJD VAN JULLIE HOUDEN.

 

Auteur: Trudi Verstegen

Mama tegen de Maffia van Nikki, Mart & Madelief. Geboren 29-06-1972, Maasziekenhuis Boxmeer, jeugd: Saxe Gotha – Atheneum - Recht Nijmegen - horeca(-ondernemer)- Europese Beurzen representative IT – Direct Wonen - mMediaprofessional - Account Executive commerciële Regionale Radio – v.m. politica PvdA – Bestuurder – netwerker – Oldtimer & Supercar-rally-professional – VIP-hospitality- mede oprichter Kansenfabriek (Casade) - Openbaar Aanklager Hoge Raad van de Kinderen – Humanitair Publicist - Openbaar Onderzoeker Deep State Holland Investigations - Children's Defense Force - Dakloos zwerver dankzij freemasons; bankgangsters. De wens van mijn ex, Ed Splinter vervullend: geen recht op leven mocht ik hem verlaten. FREEDOM FIGHTER to save all to save ALL CHILDREN from satanic abuse in The Netherlands and Belgium & all REAL people from dictatorial mass depopulation by RNA-manipulation: COVID: Certificate of Vaccine I.D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *